Mulineta Okuma Custom Black 6000

Indiferent dacă ați auzit sau nu de ele, credeti-ma pe cuvant cand va spun, Okuma a scos la iveală mulinete de calitate de zeci de ani. De-a lungul anilor, au fost alegerea numărul unu pentru mulinete pentru unii dintre pescarii de top din lume, în special Martin Bowler în trecut și, în prezent, marele crap și favoritul „Ologiei”, Adam Penning. Pescarii de acest calibru nu își fac alegerea trusei dintr-un capriciu, trebuie să existe substanță și credibilitate reală în spatele jocului pe care îl caută. Poate că lucrul pentru care Okuma este cel mai bine cunoscut este aducerea de calitate reală pe piață, la prețuri foarte, foarte bune, ceea ce este exact ceea ce au făcut cu mulinetele Custom Black…

La ce ne uităm mai exact aici?


Mulinete mari, cu aspect negru sigilat și toate ornamentele, pentru o placere absolută. Nu sunt doar mulinete de pescuit în mare reambalate, acești bebeluși au fost proiectați pentru piața din Marea Britanie, fiind in trend; de aici finisajul negru mat la modă și bobina neagră anodizată.

Deci, cât costă aceasta mulineta minune?


Pretul, unul relativ rezonabil pentru calitatea pe care o ofera. Calitatea pe care o oferta se aproapie foarte multe de una care valoareaza de cel putin trei ori mai mult decat costa aceasta mulineta.

Suna prea bine… nu-i așa?


Stai sa vezi! Acestea sunt mulinete potrivite, care au fost construite pentru a rezista. Este o dovadă a tehnologiei disponibile în zilele noastre că Okuma poate lansa frumuseti de genu ca aceasta pentru prețuri atât de mici. Adică, vin chiar și cu o bobină de grafit de rezervă, pentru numele lui Dumnezeu! Alegeți unul și veți fi surprins de „simțirea” de calitate pe care o emană. Odată ce ai luat-o, s-ar putea să nu ajungi să-l dai jos din nou!

Ceva caracteristici remarcabile?


Da, desigur, există estetica, finisajul negru mătăsos și brandingul subestimat, dar curajul chestiei merită și ele menționate. Au patru rulmenți cu bile din oțel inoxidabil, care conferă mulinetelor o acțiune netedă, iar angrenajul 4:5:1 oferă o putere de pornire mai mult decât suficientă pentru pescuitul pe distanțe lungi pe ape dificile. Echipa Okuma a optat pentru un sistem de tragere frontală lin și fiabil pentru CB-60, pe care îl preferăm la baltile noastre mari. Câteva clicuri te duc de la blocat la flux liber, care a devenit un atribut esențial pentru role în zilele noastre.

Mai trebuie să știu ceva înainte de a cumpăra?!


Ei bine, mai este un ultim lucru, iar pescarii dintre voi le vor adora! Mânerele mulinetei din lemn cu greutate specială se aliniază automat după ce ați pus tijele în suporturi. Nu va mai ridicati din scaun pentru a alinia mânerele (știm cu toții că trebuie să se alinieze pentru ca noi să le prindem, nu?).

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *